kevättä odotellessa

Elämme epävarmuuden aikakautta yllättävien maailmantapahtumien ja koronan myötä. Sen vaikutukset ovat alkaneet näkyä perusturvallisuuden horjumisen tunteina. Sen takia haluammekin tehdä kodeista kodikkaampia, viihtyisämpiä ja kauniimpia. Erinlaiset karvalankaiset, ryijymäiset matot ovat nouseva trendi ja niillä luodaan pehmeyttä sisutukseen. 
Nousevana trendivärinä on ruohonvihreä, jota Lexingtonin tekstiileistäkin löytyy tänä keväänä keittiöpyyhkeistä ja tyynynliinoista. 
Vihreä rauhoittaa tilan ja se yhdistyy helposti muihin sävyihin. Maailmalla povataan myös nousua harmahtavalle salvian vihreälle sekä erinlaisille ruskean sävyille, jotka ovat tekemässä paluuta pitkän ajan jälkeen.
Lexingtonille ja talvella tulleeseen Icons -sarjaan tuli uusi herkullinen toffeen sävy. Sen upeat torkkupeitot ja tyynyt sopivat niin olohuoneen sohvalle, kuin makuuhuoneen sängyn päälle.
Tänä keväänä ihastuin uudistamaan myös WC-tilojen sisustusta. Piristettään niitä raikkailla pyyhkeillä, laadukkailla saippuoilla ja ylellisillä toilettilaukuilla. 
Myymälästämme löydät niin Lexingtonin klassikkokuosit, kuin Svaneforssin pehmeät pastellisävyiset WC-tilojen tekstiilit. 

Yhdistellään rohkeasti ja tehdää kodista kaunis ja viihtyisä.

 Kati ja Hupi

Shopping Cart