DECORATING WITH GREEN PLANTS!

Kun kevät aurinko valaisee, herätellään kodit talviunestaan. Kotiin loihditaan uusi, raikas tunnelma vaihtamalla tekstiilit ja matot keväisempiin ja kevyempiin. 
Tavaran runsautta voidaan välttää uusimalla ja vaihtamalla asetelmia aina sisustusvimman iskiessä – Uutta esiin, edelliset kaappiin. 
Kaikkea ylimääräistä ei tarvitse sulloa varastoon. Rottinkiset säilytyskorit tai arkut kätkevät edellisen kauden sisustustuotteet kauniisti sisäänsä. Tee säilytyksestä osa sisustusta.
Vaikka aurinko hiukan jo näyttäytyy, ei ehkä ole viellä aika istahtaa terassituolille, mutta sisällä voimme täyttää ruukut ja maljakot kukilla.
Kukkia voi sommitella kannuihin, coolereihin tai vaikkapa keittokulhoihin.
Jos et ole viherpeukalo, voit turvautua tekokukkiin. Ne eivät korvaa aitoja, mutta helppohoitoisista ikivihreistä on paljon iloa.
Materiaalit ovat kehittyneet viimevuosina ja monesti aidon ja feikin tunnistaa vain näppituntumalla.
Keinotekoiset kasvit ovat paljon matkustavan pelastus – palatessa kotona odottaa yhtä vihreä puska kuin kotoa lähtiessä ja ne sopivat myös allergikon kotiin. 
Jos et pidä tekokukista ja et ole viherpeukalo, voit nauttia kukista vaikka kukkamukissa. Kauniit astiat ovat tärkeitä myös arjessa. Ei kätketä näitä piiloon kaappiin, vaan sommitellaan niillä vaihtelevia asetelmia.

Iloitaan kauniista yksityiskohdista ja sisustetaan suurella sydämellä!!

 

Shopping Cart