Blogi

25. marraskuuta

On aika valmistaa koti tulevaan talven juhlaan ja nauttia samalla suloisesta joulun odotuksesta. 
Erilaisilla neulostyynyillä, pehmeillä torkkupeitoilla ja muhkeilla lampaantaljoilla luodaan lämpöistä kodikkuutta kotiin. Väreiksi valitaan ruskean eri sävyjä yhdistettynä kauniiseen luonnonvalkoiseen ja ehkäpä ripaus punaistakin. Joulun koristeissa yhdistellään himmeästi hohtavia, kullan -ja hopeanvärisiä koristeita. Paljon kauniita kuusia, kynttilöitä ja ornamentti kuvioisia joulupalloja. 
Pikku hiljaa keittiön täyttävät tunnelmalliset tuoksut. Ilman piparien ja glögin tuoksua Joulu jää ovelle. Kauniissa kattauksessa leivonnaisetkin näyttävät houkuttelevammalta. Kiireinen voi suoristaa mutkat ja ostaa piparinsa, kun ehtivä leipoo ne itse. Tärkeintä on tehdä Joulusta oman näköinen ilman turhia paineita. 
Kääriydytään mukavan viltin alle hyvällä omallatunnolla, iso suklaarasia seurana, sillä ilman suklaata ei tule joulu. 

Yhdeksän kymmenestä rakastaa suklaata. Kymmenes valehtelee aina”
– John Q Tullius-

Kodikkaassa ja kauniissa kodissa elo maistuu ihanalle ja Joulu tulee nopeammin kuin huomaatkaan!

Sisustusliike White House Joulu

Ajatellessani tulevaa Joulua näin mielessäni talot valkoisten nietosten keskellä jouluvalaistuksessa. Lumi verhoamassa puut ja pensaat.
Olisi ihanaa, jos yhä useammat valaisisivat parvekkeensa, pihansa ja puutarhansa jo ennen varsinaista jouluaikaa. Marraskuussa myös yhä aikaisemmin laskeutuva hämärä antaa mainion syyn polttaa kynttilöitä. On inspiroivaa, kun saa sisustaa kodin uusiksi muutamaksi kuukaudeksi keskellä pimeää syksyä. Joulussa on hauskinta sen suunnittelu ja siksi koristelen putiikkini jouluun jo marraskuun alussa.
Poimi myymälästämme ja nettikaupastamme parhaat vinkit persoonallisen joulukodin koristeluun ja juhlapöydän kattauksiin.

Virittäydytään ihanaan joulutunnelmaan!

VERKKOKAUPPA

Shopping Cart